Сторінки

4 квітня 2022 р.

Понад 50 українських видавництв та авторів надали свої електронні та аудіокнижки для безплатного користування в ДОДАТКУ YAKABOO

 Щоб скористатися пропозицією, потрібно завантажити додаток в AppStore або Google Play, відкрити його, оформити передплату й обрати бажану книжку.

 ВИДАВНИЦТВО СТАРОГО ЛЕВА” надало безкоштовний доступ до майже 30 електронних книжок для дітей різного віку. 


Щоб отримати електронну книжку, потрібно зареєструватися та/або залогінитися у Спільноті Старого Лева. Серед пропонованих книжок в електронному форматі обрати видання та додати їх у кошик, натиснувши кнопку “Купити електронну книжку”, відтак завершити оформлення замовлення. Одразу після цього книжки стануть доступні для завантаження в особистому кабінеті.


 На сайті  “ВИДАВНИЦТВА АНЕТТИ АНТОНЕНКО” можна придбати електронні книжки по 1 грн. Тут є 129 книжок, зокрема 5 новинок, що з’явилися в продажу після 24 лютого. Усі кошти перерахують на потреби української армії. Книжки будуть доступні одразу після оплати за посиланням у листі на пошті, за якою ви зареєстровані на сайті.


 Видавництво #КНИГОЛАВ відкрило доступ до електронних книжок для дітей та підлітків. Зараз вони коштують по 1 грн. На сайті видавництва можна завантажити художні та пізнавальні книжки українських та закордонних авторів:

Асортимент видань поповнюватиметься.

Також для дорослих читачів #книголав відкрило доступ до книжки Дмитра Кулеби “Війна за реальність. Як перемагати у світі фейків, правд і спільнот”.

Окрім того, книжки видавництва для читачів будь-якого віку є у вільному доступі на платформах: АБУК, Megogo, Yakaboo.


 Усі електронні книжки видавництва “ФОЛІО” можна придбати за 1 грн. Під час покупки на сайті введіть промокод book. Отримані кошти спрямують на потреби української армії. Видавництво “НАШ ФОРМАТ” виклало у вільний доступ електронну книжку “37 буддійських штук. Як пережити бентежні часи” Ольги Корнюшиної.

У ній описано 37 кроків, які можуть змінити психологічний стан людини та її ставлення до певних подій.

Щоб завантажити книжку, потрібно зробити замовлення за цим посиланням (система не проситиме оплату). Книжка буде доступна для завантаження в особистому кабінеті, у розділі “Електронна бібліотека”.


 Британська книжкова компанія EXACT EDITIONS тимчасово відкрила для вільного користування свою колекцію електронних книжок про Україну.

Серед видань — книжки Карла Шльоґеля “Україна. Нація у прикордонні”, Браяна Вільямса “Кримські татари”, Ендрю Вілсона “Українці: несподівана нація” та інші. Повний список можна переглянути тут.

Книжки будуть у вільному доступі до 15 квітня.


Немає коментарів:

Дописати коментар